Εμπειρία στη χρήση Valgosocks

Η ιστορία μας είπαν Ivanna από Praha. Το κορίτσι είχε μοιραστεί το πρόβλημά του και είπε πως κατάφερε να απαλλαγούμε από τα οστά στα πόδια με κάλτσες Valgosocks.

Εμπειρία στη χρήση Valgosocks

Η γιαγιά μου έχει υποφέρει πάρα πολύ από τα οστά κοντά στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, και θυμάμαι πολύ καλά την καμπύλη του ποδιού, η οποία έφερε πολύ πόνο. Ήξερα ότι γενετικά, η ασθένεια μπορεί να μεταδοθεί, αλλά επειδή η μητέρα του δεν ήταν και τόσο πρόβλημα, προληπτικά μέτρα, δεν με νοιάζει. Και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ήθελα να σχετίζονται με αυτό το πρόβλημα.

Καθώς άρχισα να έχω προβλήματα με τα οστά στα πόδια

Πρόβλημα με χτυπήματα στα πόδια μου ξεκίνησε όταν βρήκα μια θέση ως διευθυντής σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Σύμφωνα με το dress code, έπρεπε πάντα να φοράτε παπούτσια με τακούνι, ύψους 10 cm Στην περίπτωση αυτή, όλα τα 10 ώρες την ημέρα πρέπει να πραγματοποιούνται σε όρθια θέση, και να Σκύψει ήταν δυνατή μόνο μεσημέρι. Φυσικά, τα πόδια μου είχαν κουραστεί πολύ, αλλά σκέφτηκα ότι δεν ήταν συνηθισμένος σε αυτό και πηγαίνει μακριά σύντομα. Για να με κάποιο τρόπο να μειώσει τον πόνο, έκανα το μπάνιο με αλάτι της θάλασσας και το δροσίζοντας πήκτωμα.

Μετά από ένα μήνα από αυτή τη δουλειά, παρατήρησα ότι το κόκαλο στο πόδι ήταν αισθητά μεγαλύτερη, με πολύ κόκκινο. Θυμήθηκα ότι η γιαγιά μου τρίβονται το ευαίσθητο σημείο σε κάποια έγχυσης. Ρώτησα τη μαμά μου για το τι ήταν το εργαλείο και μου έδωσε τη συνταγή. Λοιπόν, εγώ χωρίς συνταγή γιατρού. Δυστυχώς, ήταν μια μεγάλη ανοησία, διότι, πρώτον, με αυτόν τον τρόπο η γιαγιά δεν βοηθήσει, και, δεύτερον, ήταν απαραίτητο να μην καθυστερήσει η λύση στο πρόβλημα, και να πάει σε έναν ειδικό.

Στη συνέχεια, πως το κακό, ο συνάδελφός μου πήγε διακοπές, και είμαι 3 εβδομάδες εργασίας χωρίς ρεπό. Κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, η κατάσταση των ποδιών μου έχει επιδεινωθεί σημαντικά, με το δάχτυλο έγινε πολύ στραβά, και ο πόνος του ήταν τέτοια που να κοιμηθώ το βράδυ, θα μπορούσα μόνο μετά από μια δόση υπνωτικών χαπιών και παυσίπονα. Να βάλω τα παπούτσια μου ήταν αδύνατο, έτσι έπρεπε να αγοράσετε τα παπούτσια μερικά μεγέθη μεγαλύτερα, με κάποιο τρόπο να βάλετε πίσω εταίρους και πάτε αμέσως στο νοσοκομείο.

Δεν κατάφερε να εξαλείψει όλα τα προβλήματα λόγω της κάλτσες Valgosocks

Σε Γενικές γραμμές, οι τελευταίες μέρες ήταν απλά κόλαση: έχω δοκιμάσει όλα τα αλοιφές, βάμματα και κομπρέσες, που θα ήταν σε θέση να διαβάσει στο Διαδίκτυο, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν. Διάβασα πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτή την ασθένεια, πήγα να το πολυαναμενόμενο ραντεβού με τον παιδίατρο με πλήρη εμπιστοσύνη ότι δεν μπορεί να βοηθήσει μόνο με χειρουργική επέμβαση. Ο γιατρός με εξέτασε και είπε ότι η ανάγκη για χειρουργική επέμβαση, αλλά τα τακούνια φοράω με τίποτα, τουλάχιστον κατά την διάρκεια της θεραπείας. Ως θεραπεία, ο γιατρός μου σύστησε να φορούν κάλτσες Valgosocks. Παρατηρώντας τη δυσπιστία μου σε μια τέτοια θεραπεία, ο ειδικός διαβεβαίωσε ότι είναι πολύ αποτελεσματική και ότι πολλοί ασθενείς που κατάφερε να ξεφορτωθεί το μόνο πρόβλημα με αυτό το concealer.

Σε Γενικές γραμμές, το έργο έπρεπε να φύγει ως μια μακρά διακοπές δεν θα μπορούσα να δώσω. Αγόρασα κάλτσες Valgosocks και άρχισαν να τα φορούν. Σε λίγες εβδομάδες δεν μπορούσα να το πιστέψω – το δάχτυλο άρχισε να το επίπεδο, το οίδημα εξαφανίστηκε, ο πόνος δεν ήταν τόσο ισχυρή και μόνο μετά από μια μακρά παραμονή σε κίνηση. Αποφάσισα να δώσω στον εαυτό μου χρόνο για να ξεκουραστούν, πολλές στάσεις ανάπαυσης, και το αποτέλεσμα δεν διατηρείται η ίδια σε περιμένει από καιρό ήδη μετά από 2 μήνες, οι κάλτσες φόρεσα όχι τακτικά, αλλά μόνο μετά από το Παπούτσι στο τακούνι. Ένα μήνα αργότερα, δεν είχαν καμία ανάγκη. Συγνώμη, δεν υπάρχουν τέτοιες διορθωτές είναι η γιαγιά μου θα ήταν πολύ χρήσιμο.

Τώρα φοράω άνετα παπούτσια, δεν ορθοπεδικά κατάστημα κοντά και όχι πολύ ψηλό τακούνι. Μερικές φορές, βέβαια, επιτρέψτε στον εαυτό σας και μόδα παπούτσια με ψηλά τακούνια, μετά την οποία, από τον τρόπο, τα πόδια μου είναι κουρασμένα όπως και πριν. Τώρα καταλαβαίνω ότι αυτό δεν είναι ο κανόνας, και ότι την πονάνε τα πόδια μετά από κάθε άσκηση. Ελπίζω η κριτική μου θα είναι χρήσιμο και διαβάστε τα κορίτσια δεν θα υποφέρουν από το κότσι στο πόδι, και θα είναι σε θέση να ζήσουν μια πλήρη ζωή με κάλτσες Valgosocks.