Ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου

PLANO-βλαισότητας πόδι δυσμορφία εμφανίζεται σε περίπου το ήμισυ των παιδιών μετά από 3 χρόνια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, πηγαίνει μακριά από μόνη της, αν το μωρό να κινείται πολύ και αναπτύσσει τους συνδέσμους, αλλά ακόμα καλύτερα να τον βοηθήσει.

ορθοπεδικά παπούτσια με βλαισού μεγάλου δακτύλου

Όσο νωρίτερα αρχίζει η θεραπεία, η μεγαλύτερη ευκαιρία για να αποφευχθούν σοβαρές επιπλοκές. Συνήθως αρχίζουν με θεραπευτικές ασκήσεις, μασάζ και φορώντας ορθοπεδικά πέλματα. Με βλαισού μεγάλου δακτύλου, σε ένα παιδί, είναι πολύ σημαντικό να παρέχει υποστήριξη στον αστράγαλο και διαμήκη καμάρα του ποδιού.

Χρησιμοποιώντας ορθοπεδικά παπούτσια μπορείς να σταματήσεις, και κατά το αρχικό στάδιο, για τη διόρθωση παραμόρφωσης τύπου βλαισού μεγάλου δακτύλου του ποδιού. Επιπλέον, προωθεί την ορθή σχηματισμό του μυοσκελετικού συστήματος του παιδιού.

Απαιτήσεις για ορθοπεδικά παπούτσια με βλαισότητας πόδι

Βλαισού μεγάλου δακτύλου ένα παιδί διαγιγνώσκεται όταν η απόσταση από την εσωτερική πλευρά των αστραγάλων όταν τα γόνατα είναι ισιωμένα επηρεάζονται περισσότερο από 50 mm. Η διάγνωση αυτή χαρακτηρίζεται από την ορατή ανά tendentes αρθρώσεις των κάτω άκρων, κάνοντας ένα άλλο όνομα για την ασθένεια αυτή είναι το Χ-διαμορφωμένα τροποποίηση του ποδιού.

Τον άξονα του ποδιού σε ένα παιδί είναι αισθητά κυρτή, η φτέρνα και τα δάχτυλα των ποδιών απευθύνονται, και το υπόλοιπο θα καταρρεύσει προς τα μέσα. Αυτό προκαλεί πόνο στα πόδια της το παιδί την ώρα του με τα πόδια, και το βράδυ πόδια πρήζονται.

Η παραμόρφωση μπορεί να δει κανείς στην εμφάνιση του παπούτσια, μια Γενική άποψη του η οποία είναι σημαντικά παραμορφωμένη. Όταν η ρύθμιση αυτής της θλίψεως ποδίατροι συνιστάται για τη θεραπεία και την πρόληψη της για να αγοράσει ορθοπεδικά παιδικά παπούτσια από υπόψη της βλαισότητας του ποδιού και τακτική μασάζ, σε συνδυασμό με μια σειρά από ειδικές ασκήσεις.

Ειδικά σανδάλια, παπούτσια, μπότες μοιάζει με το παραδοσιακό μοντέλο. Μοντέρνα, όμορφα παπούτσια έχει από καιρό αντικατασταθεί το μουντό μοντέλα που έπρεπε να φορούν τα παιδιά πριν από αρκετές δεκαετίες.

 1. unchivalrously παπούτσια κλειδώνει με ασφάλεια από τον αστράγαλο και collisione-πτέρνας κοινό. Το ειδικό σχέδιο ρυθμίζει την κινητικότητα ορισμένων αρθρώσεων των οστών, σταματά την παραμόρφωση;
 2. διορθωτικό μοντέλα διακρίνονται εύκολα από τις υψηλές κνήμης, σταθερά κλειδώματος του κάτω και του επάνω στον αστράγαλο;
 3. όλα τα μοντέλα έχουν μια μετακινούμενη μετζεσόλα, εξασφαλίζοντας το σωστό υπολογισμό του διαμήκη καμάρα του παιδιού πόδι;
 4. σοβαρές ελλείψεις σε ειδικό εργαστήριο, ο οδηγός θα παράγει το πατάκι-υποστήριξη καμάρας. Λεπτομέρειες ορθοπεδικά προϊόντα είναι κατασκευασμένα για να παραγγείλετε. Η υποστήριξη καμάρας δεν είναι spuma περβάζι, για την κατασκευή του, ο οδηγός δημιουργεί ένα εξόγκωμα λαμβάνοντας υπόψη τα ανατομικά χαρακτηριστικά των κάτω άκρων του ασθενή;
 5. ορθοπεδικά τακούνι Τόμας αποτρέπει την αναστροφή του ποδιού προς τα μέσα. Η εσωτερική πλευρά της φτέρνας περισσότερο. Τα παραδοσιακά στοιχεία δεν είναι κατάλληλο για τη διόρθωση ορθοπεδικών παθήσεων των κάτω άκρων.

Αταίριαστα παπούτσια μπορεί να είναι ο εχθρός της ανάπτυξης του παιδιού σας πόδια. Αλλά αν διαγνωστεί με επίπεδη βλαισότητας δυσμορφία των ποδιών, τα παπούτσια, ειδικά επιλεγμένα ακόμα πιο προσεκτικά. Ένα παιδί που έχει μάθει να περπατάει, PLANO βλαισότητας πόδι ανάγκες ειδικά διορθωτικά παπούτσια, με την υποστήριξη της καμάρας.

Μόνο που είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η διάγνωση της βλαισότητας μπροστινά πόδια υποστήριξη καμάρας δεν είναι ένα απλό φύμα, είναι κατασκευασμένο από αφρώδες υλικό, προκειμένου να γίνει λαμβάνοντας υπόψη την ανατομική δομή του ποδιού.

Πριν κάνετε ένα ταξίδι σε ένα κατάστημα ειδικότητας, παρακαλώ πρώτα να συμβουλευτείτε τον παιδίατρο. Θα σου πω και θα εξηγήσω τι μοντέλο θα πρέπει να είναι κατάλληλο για το παιδί σας. Επιλέγοντας χωρίς την συμβουλή του γιατρού, μπορείτε να χαθείτε στην κατάταξη που προσφέρονται στο κατάστημα.

ορθοπεδικά παπούτσια με βλαισού μεγάλου δακτύλου

unchivalrously παπούτσια έχει υψηλό άκαμπτο μπερέδες, καταγράφουν όχι μόνο collisione-τακούνι, αλλά και της ποδοκνημικής άρθρωσης, όπως απαιτείται βάσει του βλαισού μεγάλου δακτύλου. Αυτό το σχέδιο επιτρέπει την σωστά για να σχηματίσουν μια κινητή σύνδεση των οστών και προλαμβάνει την περαιτέρω παραμόρφωση.

Ορθοπεδικά παπούτσια των παιδιών με την παραγωγή επίπεδη βλαισότητας διάγνωση περιλαμβάνει ένα ειδικό λουράκι που είναι πλέον μέσα, αυτό βοηθά να αποτρέψει την περιστροφή του ποδιού προς τα μέσα. Ορθοπεδικά παπούτσια με επίπεδη βλαισότητας πόδι είναι εξοπλισμένο με μια μετακινούμενη μετζεσόλα με τον υπολογισμό του διαμήκη καμάρα του ποδιού. Αν είναι απαραίτητο, αντικαθίσταται από το πατάκι-πέλματα, τα οποία γίνονται υπό την ατομική παραγγελία.

Με PLANO-βλαισότητας πόδια, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά παπούτσια. Θα ενεργεί ως ειδικός εκπαιδευτής. Γιατί θα πρέπει να αγοράσετε ένα που έχει μια προληπτική αλλά και θεραπευτική δράση. Κατάλληλα ορθοπεδικά παπούτσια είναι σε θέση να κατανέμει σωστά το φορτίο στα πόδια. Αυτό αποτρέπει την περαιτέρω παραμόρφωση και σταδιακά να διορθώνει την παραμόρφωση.

Μέσω της χρήσης των ορθοπεδικά παπούτσια, το παιδί σωστά αναπτύσσει το μυϊκό-συνδετικός συσκευές. Η κανονική θέση του ποδιού βοηθά να μειώσει το φορτίο στη σπονδυλική στήλη και τις αρθρώσεις των ποδιών. Λόγω αυτό το παιδί αναπτύσσει τη σωστή στάση του σώματος και της βάδισης.

Πώς να επιλέξετε τα σωστά παπούτσια

Δεν συνιστάται να επιλέγουν ορθοπεδικά παπούτσια για το παιδί. Μόνο ένας γιατρός μετά την εξέταση μπορεί να καθορίσει ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει. Μετά οι γονείς έχουν λάβει τις απαραίτητες συστάσεις, θα πρέπει να πάτε σε ένα ειδικό κατάστημα ή σαλόνι. Κατά την αγορά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή:

 • βεβαιωθείτε ότι τα παπούτσια θα πρέπει να μετράται και στα δύο πόδια;
 • θα πρέπει να είναι σε μέγεθος, αν και περισσότερο – δεν θα είναι σε θέση να εκτελέσουν τις λειτουργίες τους, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι είναι μη exprimendum το πόδι του μωρού;
 • το δάχτυλο πρέπει να είναι στενά, η απόσταση από το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού πρέπει να είναι 1-1. 5 cm.
 • πρέπει να είναι βασική ορθοπεδική ιδιότητες: σκληρό τακούνι, κουτουπιέ, μποτάκια και υψηλής δαντέλα-επάνω ή Velcro;
 • είναι καλύτερα να επιλέξετε αντι-lapsu πέλμα, άκαμπτο, αλλά ευέλικτο στην πλώρη.

Τώρα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός μοντέλων των παιδιών ορθοπεδικά παπούτσια. Πολλοί από αυτούς έχουν antivarikoznye ποιότητα. Μοντέρνα παπούτσια με τις ιδιότητες αυτές έχει διαφορετικά χρώματα, όμορφο σχεδιασμό. Υπάρχουν παπούτσια ειδικά για τα αγόρια και τα όμορφα σανδάλια για τα κορίτσια. Ως εκ τούτου, οι γονείς μετά από σύσταση του γιατρού πρέπει να επιλέξετε οποιοδήποτε μοντέλο.

Μην αγοράσετε στο παιδί σας με την εγκατάσταση του wi-βλαισότητας του ποδιού με ένα μαλακό πανί Παντόφλες. Όταν τρέχει δεν είναι σε θέση να προστατεύει τη φτέρνα του ποδιού από τον αντίκτυπο. Το σπίτι φορώντας σανδάλια με ενσωματωμένη υποστήριξη καμάρας και ορθοπεδικός πάτος, που γίνεται στην τάξη.

Ορθοπεδική σόλα που χρησιμοποιούνται στη διαμήκη platypodia και βλαισότητας απόκλιση, είναι κατασκευασμένο από σύγχρονα πολυμερή υλικά. Αυτή η καρτέλα είναι ορθοπεδικά παπούτσια σας βοηθά να ρυθμίσετε την καμάρα του ποδιού.

Χρησιμοποιούνται στην πρόληψη και τη θεραπεία της διαμήκους πλατυποδία, καθώς και για διόρθωση βλαισότητας απόκλιση, που επιτρέπει να μειώσει σημαντικά τον πόνο, ενώ το περπάτημα. Καρτέλα ορθοπεδικά παρέχει απορρόφηση των κραδασμών και τη διόρθωση της όλη την επιφάνεια του ποδιού.

Αν αλλάξετε το επίπεδο βλαισότητας ορθοπεδικά παπούτσια είναι εξοπλισμένο με ένα σκληρό πίσω και πλευρικά τοιχώματα, τα οποία είναι σταθερά στο τακούνι. Ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά χαρακτηριστικό γνώρισμα ένα πυκνό και princeps υποστήριξη καμάρας.

Αυτό το σχέδιο ορθοπεδικό Παπούτσι που επιτρέπει σε σας για να κρατήσει το πόδι του παιδιού από το κάτω μέρος και τις πλευρές που είναι τόσο απαραίτητη αν βλαισότητας πόδι, έλκοντας την αδυναμία των μυών και την πρόληψη της περαιτέρω παραμόρφωση.

Ορθοπεδικά παπούτσια για το παιδί με επίπεδη βλαισού μεγάλου δακτύλου διάγνωση δεν υπάρχει καμία ανάγκη να φορούν όλη την ώρα. Μπορείτε να την ντύσει επάνω για μια βόλτα, και το σπίτι με τα πόδια.

Αυτό θα επιτρέψει το πόδι με βλαισού μεγάλου δακτύλου αλλάξει στάση για το τρένο, αντί να προσαρμόζονται παθητικά σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Ορθοπεδικά παπούτσια είναι απαραίτητη όχι μόνο σε περιπτώσεις όπου η νόσος είναι ήδη ορατά με γυμνό μάτι, αλλά με την πρόληψη.

ορθοπεδικά παπούτσια το καλοκαίρι με βλαισού μεγάλου δακτύλου

Αυτό είναι ιδιαίτερα όσον αφορά τα παιδιά με εκδηλώσεις ραχίτιδα, ήταν άρρωστος στην πρώιμη παιδική ηλικία, πνευμονία ή οξεία αναπνευστικά νοσήματα, και, αν το παιδί είναι οι γονείς πάσχουν από βλαισότητας αλλαγές σταματήσει. Δυστυχώς, μπορεί να είναι κληρονομική.

Η σωστή χρήση των ορθοπεδικά παπούτσια

Θεραπευτική παπούτσια συνιστάται να φορούν 4 ώρες την ημέρα, μερικές φορές όλη την ημέρα. Το αποτέλεσμα κάλτσες και τα ορθοπεδικά παπούτσια, μπορείς να σταματήσεις την εξέλιξη της παραμόρφωσης του ποδιού. Μειώνει το φορτίο στους μυς και τους συνδέσμους των ποδιών. Βελτιώνει τη στάση του σώματος. Το παιδί θα είναι λιγότερο κουρασμένοι, ενώ το περπάτημα.

Τα παιδιά είναι ορθοπεδικά παπούτσια πρέπει να αλλάξει κάθε 6-8 μήνες. Το πόδι ενός παιδιού αυξάνεται συνεχώς, οπότε είναι πολύ σημαντικό ότι το σανδάλια ή παπούτσια δεν τον έπιαναν. Καλύτερα να αγοράζετε κάθε φορά νέα παπούτσια.

Δεν συνιστάται για την αγορά ορθοπεδικών συσκευών που ήταν σε χρήση, ακόμα και μετά τους συγγενείς. Μετά από όλα, αυτά τα παπούτσια θα εκτελεί μόνο τις λειτουργίες του, όταν έχει επιλεγεί μεμονωμένα. Φυσικά, είναι ακριβό , αλλά μετά από λίγο παραμόρφωση στο παιδί θα εξαφανιστούν.

Παπούτσια με antivarikoznye ιδιότητες, συνιστάται να φοριούνται 4-6 ώρες την ημέρα. Ακόμα και κάτω από τη βαριά πίεση να μην περνούν όλη την ημέρα στα παπούτσια με την υποστήριξη της καμάρας. Τα σπίτια πρέπει να ξεκουραστείς. Το παιδί μπορεί να περπατήσει ξυπόλητος ή με μαλακές Παντόφλες με ορθοπεδικός πάτος.

Αν ο γιατρός συνιστάται πάντα να σε ειδικά παπούτσια, ακόμα κάθε 2-3 ώρες για να ξεδιπλωθεί το μωρό για 15-20 λεπτά. Και μην περιμένετε το αποτέλεσμα αμέσως. Συνήθως θετικές αλλαγές είναι εμφανείς, όχι νωρίτερα από έξι μήνες.

Συμβουλές για τους γονείς για την πρόληψη

Οι γονείς θα πρέπει να παρακολουθούν συνεχώς την κατάσταση των ποδιών του παιδιού τους. Είναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά τους, ιδιαίτερα την προσοχή για την ερυθρότητα, φουσκάλες και άλλες ζημιές. Τον κώδωνα του κινδύνου θεωρούνται οποιεσδήποτε αλλαγές στο βάδισμα του μωρού.

Για να αποκλειστεί η ανάπτυξη της βλαισότητας του ποδιού και άλλες ασθένειες, τα παιδικά παπούτσια πρέπει να είναι άνετα, μαλακά και υψηλή ποιότητα, με λεπτή σόλα. Είναι σκόπιμο να αγοράσει ορθοπεδικά πέλματα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της ζωής είναι πολύ σημαντικό ότι το παιδί πήρε την απαιτούμενη ποσότητα βιταμίνης D, η οποία είναι μια μεγάλη προληπτικό μέτρο κατά της ραχίτιδας.

Εξάλλου, για το παιδί, πολύ χρήσιμο είναι το ήλιο, που δεν μπορεί να αγνοηθεί το καλοκαίρι. Σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της βλαισότητας πόδια στα παιδιά ανήκει η σωματική άσκηση. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, τους μυς και τα οστά.

Είναι επιθυμητό ότι κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, το παιδί πήγε στη θάλασσα: πολύ χρήσιμο για αυτόν, εκτός από τον αέρα της θάλασσας, είναι το περπάτημα στην άμμο και βότσαλα. Εξάλλου, εκεί θα πάρετε μια επιβάρυνση της ζωντάνια και υγεία για όλο τον επόμενο χρόνο. Λοιπόν, όταν ένα μωρό έχει μια ειδική μπάλα και έναν ορθοπεδικό μαξιλάρι που χρησιμοποιούνται τακτικά για να εκτελέσει απλές ασκήσεις για τα πόδια.

Αν η διάγνωση, απαιτούνται τακτικές εξετάσεις στο γιατρό, τη διεξαγωγή των διαδικασιών μασάζ, την εκτέλεση ειδικών φόρτιση και φορώντας τα συνιστάται ειδικά παπούτσια που πωλούνται σε καταστήματα ιατρικού εξοπλισμού.

Τα παιδιά που έχουν παιδο-ορθοπεδικό τεκμηριωμένες παραβιάσεις πατήσουν το πόδι τους απαιτείται διαρκής προσεκτική φροντίδα των ποδιών σας. Συγκεκριμένα, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά παπούτσια. Στην ντουλάπα ενός παιδιού θα πρέπει να είναι τουλάχιστον μερικά ζεύγη ειδικά ορθοπεδικά παπούτσια.

Από τα συμβατικά μοντέλα της παπούτσια που χαρακτηρίζεται από την παρουσία σκληρών συναρμολογητές, που βρίσκεται στην περιοχή με τα τακούνια (τα λεγόμενα "γυαλιά"), πέλματα και το ιατρικό πέλματα. Με την ευκαιρία, να φορούν διορθωτικά παπούτσια, αδύνατο.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει συνδεσμική-μυϊκό σύστημα ατροφεί και παύει να κρατήσει το σχήμα τους. Η διάρκεια του μαθήματος φορούν ορθοπεδικά παπούτσια θα πρέπει να διορίσει έναν ειδικό σε ατομική βάση.

Ήταν, επίσης, αποδειχθεί ότι το περπάτημα ξυπόλητοι έχει μια θετική επίδραση στο σωστό σχηματισμό των ποδιών. Η πιο στοργική μαμά δεν μπορεί να ανησυχείτε για το τι το παιδί θα κρυώσεις: το παιδί σας μπορεί να περπατήσει και σε λεπτές κάλτσες. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν η επιφάνεια του δαπέδου δεν είναι απόλυτα επίπεδη.

Θέλω να πω εν κατακλείδι ότι βλαισού μεγάλου δακτύλου είναι ένα ελάττωμα, στις περισσότερες περιπτώσεις, να διορθωθούν. Σαφή βελτίωση μπορεί να παρατηρήσει μετά από λίγους μήνες μετά την έναρξη της θεραπείας.

Ακολουθήστε τις συστάσεις των εμπειρογνωμόνων, και το μωρό σας θα μεγαλώνουν υγιή και ενεργό. Θέλω να αποτρέψει την παραμόρφωση βλαισού μεγάλου δακτύλου του το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του; Στη συνέχεια, να μάθουν, γιατί οι βασικοί κανόνες πρόληψης είναι:

 • Έγκαιρη ανίχνευση και θεραπεία, οποιοδήποτε είδος πλατύποδα.
 • Η σωστή επιλογή του παπούτσια, ψηλά τακούνια και στενό κάλτσες κατασκευασμένα από φυσικά υλικά.
 • Η χρήση ορθοπεδικά πέλματα και arch υποστηρίζει.
 • Όταν χρησιμοποιείται για μεγάλα χρονικά διαστήματα σε πόδια, το υπόλοιπο των ποδιών και να κάνει ένα χαλαρωτικό ζεστό μπάνιο.
13.08.2018