Τεχνική μασάζ για βλαισού μεγάλου δακτύλου

Ωστόσο, μπορεί να συμβεί σε παιδιά και εφήβους, ως προάγγελος της flatfoot. Είναι σημαντικό να σημειωθεί το ελάττωμα εγκαίρως και να αρχίσει η κατάλληλη θεραπεία. Στα πρώτα στάδια για να με επιτυχία να απαλλαγούμε από αυτή την ασθένεια το θεραπευτικό μασάζ σε συνδυασμό με κάποια άλλα μέτρα.

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία του βλαισού μεγάλου δακτύλου

μασάζ

Στα πρώτα στάδια του βλαισού μεγάλου δακτύλου ή επίπεδη-βλαισότητας παραμόρφωση σταματήσει οι περισσότεροι γιατροί συστήνουν τη χρήση του τα ακόλουθα μέτρα:

  • μια σωστή υγιεινή διατροφή;
  • η τακτική μασάζ στα οστά των ποδιών;
  • φορώντας άνετα και υψηλής ποιότητας παπούτσια;
  • την εκτέλεση ειδικών ασκήσεων.
  • φυσιοθεραπεία.

Σημαντικό μασάζ που πρέπει να γίνεται συνεχώς. Ως αποτέλεσμα της αυτή η απλή διαδικασία είναι εύκολο να εξαλειφθεί, όπως η μυϊκή ένταση και πόνο στο πόδι. Η ουσία του μασάζ – μάλαξη με το δικαίωμα ολόκληρο το πέλμα, και ειδικά το σκληρό επώδυνο εξόγκωμα που έχει σχηματιστεί. Αυτή η διαδικασία είναι κατάλληλο τόσο για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Ένα άλλο σημαντικό σημείο αυτού του μασάζ είναι ότι βοηθά να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος και την αγγείωση. Αυτό σημαίνει ότι ο μυϊκός ιστός λαμβάνει βελτιωμένη τροφή, και του βαθμού οίδημα αρχίζει να μειώνεται σημαντικά. Για να εκτελέσετε αυτή τη διαδικασία σε όλους τους κανόνες, να εξετάσουμε προσεκτικά τα προσφερόμενα φωτογραφίες και βίντεο. Ένα από τα σημαντικά οφέλη της θεραπείας είναι ότι το μασάζ μπορεί να το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι. Το κύριο πράγμα – να εξετάσει διεξοδικά τις τεχνικές και τους κανονισμούς. Αυτό θα βοηθήσει το μάθημά μας.

Βήμα πρώτο – η σωστή προετοιμασία του μασάζ

Βλαισού μεγάλου δακτύλου, η οποία μπορεί να προκύψει σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, προκαλεί σημαντική σωματική και αισθητική ενόχληση. Ειδικά σχεδιασμένο τεχνική μασάζ είναι ένα από τα πιο απλή και ταυτόχρονα αποτελεσματική θεραπεία, την οργάνωση που μπορεί να είναι στο σπίτι.

Το αρχικό και πολύ σημαντικό βήμα είναι η σωστή προετοιμασία για την επικείμενη διαδικασία.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσεκτικά ατμού τα πόδια σε ένα χτύπημα που σχηματίζεται στην περιοχή του αντίχειρα ήταν λιγότερο επώδυνη. Για την προετοιμασία των λουτρών ποδιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαλακτική φυσικά έλαια ή decoctions των φαρμακευτικών φυτών, όπως το χαμομήλι, καλέντουλα, πεύκο μπουμπούκια και φύλλα σημύδας.

Μετά το μπάνιο, να είστε βέβαιος να λιπαίνει το πόδι και, ειδικότερα, η περιοχή του αντίχειρα μια πλούσια θρεπτική κρέμα ή άλλο εργαλείο, με αποτέλεσμα αύξηση της θερμοκρασίας. Είναι επιθυμητό ότι η σύνθεσή τους περιλαμβάνονται τα ακόλουθα συστατικά όπως εκχύλισμα ή λάδι Δάφνης και το λίπος καρχαρία. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε μασάζ για βλαισότητας παραμόρφωση του ποδιού εύκολη και ομαλή κίνηση.

Ειδικά το μασάζ

πόδι

Χτύπημα στο πόδι πάψει να φέρει μια αίσθηση της ταλαιπωρίας, μασάζ στο χώρο αυτό συνιστάται να το κάνω κάθε μέρα, έτσι θα πρέπει να έχετε μια πολύ υπεύθυνη στάση σε αυτή τη διαδικασία. Δεδομένου ότι αυτή η διαδικασία δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη, μπορεί να κάνει στο σπίτι, χωρίς να καταφεύγουν σε επαγγελματική ιατρική βοήθεια, μετά την παρακολούθηση του μαθήματος. Πώς να εκτελέσει σωστά το μασάζ με βλαισού μεγάλου δακτύλου, στο βίντεο μπορείτε να σκεφτείτε καλά.

Ειδικό μασάζ ποδιών έχει μια πολύ ευεργετική επίδραση όταν τέτοιες παραβιάσεις, όπως planovalgus πόδι και διευρυμένη κόκκαλο στο πόδι. Το κύριο πράγμα – για να εκτελέσει όλες τις κινήσεις σε μια αυστηρή σειρά, επειδή επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας.

Ξεκινήστε το μασάζ με βλαισού μεγάλου δακτύλου πόδια σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες θα πρέπει να ζεσταθεί τα πόδια, και τη θερμότητα, θα πρέπει όχι μόνο το δέρμα, αλλά και τους μυς. Για να το κάνετε αυτό, η παλάμη του ενός χεριού σταθερά να καλύπτει το πόδι, και το δεύτερο, όσο το δυνατόν περισσότερο το άλεσμα. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αλέσει κάθε φάλαγγα των δακτύλων.

Μετά από αυτό θα πρέπει να κάνετε μασάζ στο πέλμα του ποδιού – αυτό πρέπει να γίνει με τον αντίχειρά σας.Η κίνηση πρέπει να είναι κυκλική και ομαλή. Συνήθως στο κάτω καμάρα του ποδιού, το δέρμα είναι πιο παχύ και σκληρό – ο λόγος για αυτό είναι ο σχηματισμός του κάλους και κάλους. Ως εκ τούτου, σε αυτό το χώρο του τύπου, κατά τη διάρκεια της κυκλικές κινήσεις θα πρέπει να είναι ισχυρότερη.

Στο επόμενο στάδιο, να προχωρήσει στην άμεση μασάζ του σχηματίζεται κώνους στον αντίχειρα περιοχή. Συχνές πόνος συμπτώματα της PLANO-βλαισότητας παραμόρφωση του εγκάρσιου τύπου. Με τη βοήθεια της αρμόδιας μασάζ αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να προληφθεί. Για να το κάνετε αυτό, πιάστε σταθερά και να κλειδώσει το πόδι, τα τέσσερα δάχτυλα, την παλάμη και τον αντίχειρα για να κάνετε μια εντατική πατώντας πάνω και κάτω από την πελματιαία μέρος του ποδιού.

Επιπλέον, μασάζ για βλαισού μεγάλου δακτύλου σε παιδιά, σημαίνει την εφαρμογή του κινήσεις μασάζ για την πλάτη, τους γλουτούς και lumbosacral.

Ολοκληρωμένη θεραπεία του βλαισού μεγάλου δακτύλου των ποδιών, συμπεριλαμβανομένων των μασάζ, άσκηση και μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή έχει ευεργετική δράση και εμποδίζει την ανάπτυξη της flatfoot.

15.08.2018