Ορθοπεδικά παπούτσια με βλαισού μεγάλου δακτύλου για τα παιδιά: τα είδη, πώς να επιλέξετε τα σωστά παπούτσια

Βλαισού μεγάλου δακτύλου είναι μία από τις πιο κοινές ασθένειες. Αυτή η παθολογία μπορεί να συναντήσει απολύτως κανένα, ωστόσο, πιο συχνά συμβαίνει μεταξύ των παιδιών.Halus Βλαισότητας χαρακτηρίζεται από τη μείωση της καμάρας του ποδιού και περαιτέρω κάμψη του άξονα. Στο τέλος του ποδιού και η φτέρνα πραγματοποιείται έξω, και το μεσαίο Τμήμα του ποδιού μειώνεται. Ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου, σε αυτή την κατάσταση θα ήταν μια πραγματική σωτηρία.

Βλαισού μεγάλου δακτύλου

Προκαλεί παραμόρφωση των σταματήσει

Αγνοώντας ότι η κατάσταση μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία των συνδέσμων και των τενόντων. Το παιδί θα είναι κουρασμένος, και να υποφέρουν από πόνο στα κάτω άκρα. Στη συνέχεια, την πιθανή παραβίαση της στάσης του σώματος. Επιπλέον, ένα παιδί με την ασθένεια αυτή μπορεί να μην είναι σε θέση να περπατήσει ή να τρέξει. Μετά από ένα χρόνο ατροφία των μυών των ποδιών, με αποτέλεσμα την αναπηρία. Γι θεραπεία καμπυλότητας πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και άμεση.

Βλαισού μεγάλου δακτύλου στα παιδιά μπορεί να προκληθεί από:

 • συγγενείς παθήσεις, ορισμένες γενετικές ανωμαλίες, δυσπλασία;
 • επίκτητες παθήσεις – τραύματα στα κάτω άκρα, από τη ραχίτιδα.

Επιπλέον, παραμορφωμένα πόδια, λόγω της πρόωρης κυκλοφορίας ή είναι ακατάλληλα παπούτσια. Συγγενείς ανωμαλίες θεραπεία συνήθως ξεκινά πολύ πριν από την περίοδο, όταν το παιδί κάνει τα πρώτα του βήματα.

Τι θα γίνει με επίκτητες παθήσεις, η εμφάνισή τους είναι πιο συχνά οφείλεται σε αμελή συμπεριφορά των γονέων για την επιλογή των υποδημάτων. Με την αγορά, για παράδειγμα, σανδάλια επίπεδη πάτος ή μαλακό πίσω, κάνουν κακό στο μωρό σας.

Ορθοπεδικά παπούτσια – η καλύτερη λύση στο πρόβλημα

Οι ειδικοί, μαζί με τη χρήση του μασάζ, φυσικοθεραπείας, θεραπευτικές ασκήσεις που προδιαγράφεται η χρήση ορθωτικών πελμάτων και υποδημάτων. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό. Όταν αγοράζετε είναι υποχρεωτικό να δώσουν προσοχή σε:

 • το υψόμετρο του ορθοπεδικά υποδήματα;
 • η παρουσία ανατομική υποστήριξη της καμάρας;
 • ο μοναδικός;
 • το υλικό.

Ποιότητας ορθοπεδικά υποδήματα κοστίζει πολλά χρήματα. Αλλά για να σώσει την υγεία του παιδιού και να αγνοήσει τις συμβουλές των ορθοπεδικός χειρουργός δεν συνιστάται. Διαφορετικά, λόγω της καμπυλότητας είναι δυνατή όχι μόνο η εμφάνιση της σκολίωσης και ακόμα πιο κοντά με τα πόδια.

Halyus Βλαισότητας

Ποια πρέπει να είναι τα ορθοπεδικά παπούτσια;

Στην ιδανική περίπτωση, για την κατασκευή ορθοπεδικών πάνινα παπούτσια ή σανδάλια, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ειδικά μαξιλάρια με την παρουσία του προφίλ και ανατομικά πέλματα, arch υποστηρίζει, που συμβάλλουν στην σωστή διαμόρφωση του arch σταματήσει το μωρό. Επιπλέον, τα παπούτσια πρέπει να έχουν χαμηλά τακούνια, όχι περισσότερο από 0,5 cm.

Η παρουσία του ορθοπεδικά σανδάλια ή παπούτσια, τα Λουριά, αγκράφες και κορδόνια που απαιτούνται. Αυτό θα δώσει στους γονείς τη δυνατότητα να συλλάβει και να ρυθμίσετε την ένταση τους. Για να αγοράσετε παπούτσια το φίδι δεν είναι επιθυμητή. Θεραπευτική ορθοπεδικά παπούτσια θα πρέπει επίσης να έχουν έναν σκληρό πίσω κάλυμμα, κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό θέμα την επιθυμητή πυκνότητα.

Τι θα γίνει με τα πέλματα, είναι σκόπιμο να αγοράσει ορθοπεδικά παπούτσια με ελαστική σόλα στην περιοχή του Ακρωτηρίου, και αντίστροφα άκαμπτο και σταθερό στη φτέρνα περιοχή. Υλικό υποδήματα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας και φυσικά, επιτρέποντας στο πόδι να αναπνέει.

Διορθωτική ιατρική Παπούτσι Halus Βλαισότητας είναι απαραίτητο, επειδή αυτό το είδος του προσομοιωτή, που διανέμουν το φορτίο ομοιόμορφα, συμβάλλοντας έτσι στην εξομάλυνση της λειτουργίας του δεν έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως μυς.

Η χρήση ορθοπεδικά παπούτσια στην παθολογία του ποδιού προωθεί:

 • σημαντική μείωση του φορτίου για το μυοσκελετικό σύστημα.
 • φυσιολογική ανάπτυξη των μυών και των συνδέσμων;
 • για να αποτρέψετε την καμπυλότητα της καμάρας του ποδιού;
 • ο σχηματισμός σωστή στάση του σώματος.

Ποικιλίες ορθοπεδικά Buvi

Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός παπούτσια που κατασκευάζονται ειδικά για τα παιδιά με την παραμόρφωση των ποδιών. Η επιλογή των παπουτσιών είναι σημαντική, και εκτός αυτού, μπορείτε να σηκώστε τα παπούτσια για τα μικρά παιδιά και το παιδί σχολικής ηλικίας. Για την πώληση μπότες, πάνινα παπούτσια, παπούτσια, σανδάλια, σανδάλια. Το τακούνι μπορεί να είναι πολύ υψηλή και κανονική. Ωστόσο, να επιλέγουν ορθοπεδικά παπούτσια όλα το ίδιο, κατά προτίμηση με ένα podiatrist.

Επιπλέον, ορθοπεδικά παπούτσια ταιριάζουν μόνο σε περίπτωση όταν η παραμόρφωση είναι μικρή, ή αν υπάρχει μια γενετική προδιάθεση. Για να διορθώσετε την παραμόρφωση θα βοηθήσει ορθοπεδικά παπούτσια, ως συμβολή στην διόρθωση της δυσμορφίας και την πρόληψη της ανάπτυξης.

Ορισμένες συστάσεις σχετικά με την επιλογή των ορθοπεδικά παπούτσια

Για να αφαιρέσετε την παθολογία του ποδιού είναι δυνατή μόνο στην πρώιμη παιδική ηλικία, και όσο πιο γρήγορα μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η πιθανότητα πλήρους αποκατάστασης. Ωστόσο, η αυτο-επιλογή των ορθοπεδικά παπούτσια δεν συνιστάται. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο από εξειδικευμένο παιδίατρο και μόνο μετά από εξέταση του μωρού.

Επιπλέον, μην περιμένετε ότι η χρήση των θεραπευτικών παπούτσια θα συμβάλει στην εξάλειψη της παραμόρφωσης του ποδιού. Για να θεραπεύσει την παθολογία είναι δυνατή μόνο μέσω της συνδυασμένης θεραπείας. Συνέχισε να περπατάς στα ορθοπεδικά παπούτσια δεν είναι επιθυμητή, επειδή είναι γεμάτη με μυϊκή ατροφία.

Κατά την επιλογή ορθοπεδικά υποδήματα υποχρεωτική δώστε προσοχή:

 1. 1. Το μέγεθος. Παπούτσια δεν πρέπει μόνο να συμπιέσει το πόδι, αλλά όχι χαλαρά. Το χάσμα ανάμεσα στην εσωτερική επιφάνεια του Παπουτσιού και τον αντίχειρά σας στην ιδανική περίπτωση είναι εκατοστό.
 2. 2. Στο Ακρωτήρι. Πρέπει να είναι μεγάλη και ευρύχωρη. Αν πιέζει το πόδι, να απέχουν από αυτά τα παπούτσια.
 3. 3. Στο πέλμα. Τακτοποίηση ορθοπεδικά παπούτσια με όχι πάρα πολύ σκληρά πέλματα, επειδή μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη της flatfoot. Παπούτσια θα πρέπει να λυγίσει στην περιοχή του Ακρωτηρίου.
 4. 4. Στη σόλα. Μην αγοράζετε παπούτσια με ολισθηρό πέλματα.
 5. Παπούτσια
 6. 5. Η παρουσία πέλματα, arch υποστηρίζει. Αυτό υποδήματα θα βοηθήσει στην εξασφάλιση του παιδιού πόδι σωστή στερέωση και θα συμβάλει στο να εξασφαλιστεί ένα ομοιόμορφο φορτίο σε όλους τους μυς και ως εκ τούτου θα αποτρέψει την περαιτέρω παραμόρφωση του ποδιού.
 7. 6. Στο, Παπούτσι, Velcro και κορδόνια.
 8. 7. Σχετικά με το υλικό. Συνιστάται να δοθεί προτεραιότητα για το δέρμα και την αναπνοή που αποτρέπει την εφίδρωση.

Θεραπεία βλαισού μεγάλου δακτύλου — η διαδικασία είναι μακρά και χρονοβόρα. Αλλά αν σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το στόχο, τότε όλα θα πάνε καλά. Η χρήση ορθοπεδικά παπούτσια, τακτική άσκηση για να ενισχύσει τους μυς των ποδιών και τους αστραγάλους, με την εφαρμογή του μασάζ, φυσιοθεραπεία δεν θα επιτρέψει την παθολογία για την πρόοδο, και δεν θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάγκη να εκτελέσει τη λειτουργία.

15.08.2018