Ορθοπεδικά παπούτσια με βλαισού μεγάλου δακτύλου για τα παιδιά: τα είδη, πώς να επιλέξετε τα σωστά παπούτσια

Η πιο συχνή διάγνωση, η οποία εκφράζεται από τον παιδίατρο στο γραφείο του, είναι ένα PLANO-βλαισότητας εγκατάσταση σταματήσει. Οι γονείς μπορεί να υποψιαστεί το πρόβλημα αν ξέρουν τι είναι διαφορετικό για τα παιδιά. Σε παιδιά με PLANO-βλαισότητας παραμόρφωση παρατηρήσετε ότι οι φτέρνες και τα δάχτυλα των ποδιών αποκλίνουν προς τα έξω, αλλά το μεσαίο τμήμα του ποδιού κρεμά. Σε όρθια θέση, θα παρατηρήσετε ότι το παιδί στα πόδια του μορφή το γράμμα "X". Συνήθως οι γονείς να δώσουν προσοχή στα παπούτσια που φθείρονται γρήγορα. Μοναδικός διαγραφούν και να παραμορφωθεί από μέσα.

Συχνά αυτά τα παιδιά:

 • παραπονούνται για πόνο στα πόδια, αναφέροντας την περιοχή των ποδιών και τα γόνατα;
 • χαρακτηρίζεται από την υψηλή κόπωση.

Μερικοί μπορεί το βράδυ να εμφανιστεί πρήξιμο στην περιοχή των αστραγάλων και των ποδιών. Η κατάσταση μπορεί να διορθωθεί μόνο στην περίπτωση που η μητρική έρχεται στο ορθοπεδικό και θα εφαρμόσει όλες τις συστάσεις του. Συχνά, οι γιατροί συνταγογραφήσει μασάζ, φυσιοθεραπεία. Και για να προσαρμόσετε τη διαμόρφωση και να παγιωθεί το αποτέλεσμα θα πρέπει να βοηθήσει ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου. Αλλά είναι επίσης απαραίτητο να είναι σε θέση να επιλέξετε το σωστό.

Προκαλεί παραμόρφωση των σταματήσει

Πολλοί γονείς πιστεύουν σχετικά με την ανάγκη για ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου. Εικόνες από τα πόδια των ενηλίκων που έχουν εγκαταλείψει τόσο καμπυλότητας θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε. Αν οι γονείς δεν θέλουν το παιδί υπέφερε από συνεχή πόνο στα πόδια, όταν θα μεγαλώσεις, η καλύτερη στιγμή για να συμμετάσχουν στη διόρθωση αυτού του προβλήματος. Πρέπει να καταλάβεις ότι η ανάπτυξη της βλαισότητας εγκατάσταση στάση μπορεί να οδηγήσει σε:

 • εκ γενετής ασθένεια, η κακή κληρονομικότητα, ορισμένες γενετικές ανωμαλίες, δυσπλασία;
 • απέκτησε προβλήματα: ραχίτιδα, τραυματισμό στο πόδι, νωρίς το περπάτημα, ακατάλληλη θέση.

Σε εκ γενετής προβλήματα, η θεραπεία αρχίζει πριν από τη στιγμή που το παιδί αρχίζει να περπατάει. Και επίκτητες παραμορφώσεις στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οφείλονται σε αμέλεια στάση των γονέων για την επιλογή του παπούτσια. Αγοράζουν το παιδί το λάθος σανδάλια με πάτος. Αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι εύθραυστη συνδέσμων δεν μπορεί να κρατήσει το βάρος του παιδιού, όταν τα πόδια και τον αστράγαλο, που καταρρέει κάτω από το βάρος του παιδιού. Για τον ίδιο σκοπό, και η πρώιμη χρήση του Γουόκερ.

Κανόνες επιλογής

Οι γονείς, αντιμέτωποι με το πρόβλημα της ανάρμοστης εγκατάσταση σταματήσει το παιδί τους πρέπει να ξέρετε τι να αναζητήσετε κατά την επιλογή σανδάλια ή παπούτσια. Ορθοπεδικά παπούτσια σε βλαισότητας εγκατάσταση σταματήσει για τα παιδιά πρέπει να πληρούν ορισμένα κριτήρια. Ανάμεσά τους:

 • υψηλή και σταθερή φτέρνα;
 • παχιά τοιχώματα, που μπορεί να κρατήσει το πόδι στη θέση του;
 • άκαμπτη σταθεροποίηση του ποδιού;
 • η παρουσία ειδικά ορθοπεδικά πέλματα.

Παπούτσια γίνεται με ένα μικρό τακούνι – περίπου 0,5 cm από την πώληση, μπορείτε να βρείτε μοντέλα με Velcro ή κορδόνια. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου μπορεί να μην είναι μόνο για το φίδι. Οι γονείς θα πρέπει να είναι η δυνατότητα ελέγχου της έντασης. Υπάρχουν παιδιά που έχουν τα πόδια αρκετά σφιχτά, θα ταιριάζει σχεδόν σε κάθε μοντέλο. Και κοκαλιάρικο παιδιά τα πόδια, σε τακτά σανδάλια θα κρεμαστεί σαν ένα μολύβι σε ένα κουτί. Θα πρέπει σίγουρα να σφίγγει τα Λουριά ή κορδόνια, έτσι ώστε τα παπούτσια ή σανδάλια έχουν αντίκτυπο στην περιοχή του αστραγάλου και το πόδι.

Αυτό μπορεί να αλλάξει με την τακτική χρήση τα σωστά παπούτσια

Ο καθένας ξέρει ότι χρειάζεται ένα ακριβό ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου. Τα σχόλια επιβεβαιώνουν ότι πολλοί γονείς αρνούνται να αγοράσουν, λόγω του υψηλού κόστους. Αλλά, παρά το γεγονός αυτό, είναι σκόπιμο να προσπαθήσουμε να διαθέσει κονδύλια από τον οικογενειακό προϋπολογισμό για να αγοράσει καλής ποιότητας παπούτσια. Αν δεν ακούσετε τις συστάσεις της ορθοπεδικό και να αγνοήσει τις συμβουλές του σχετικά με την επιλογή των υποδημάτων, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους προβλήματα:

 • πλατυποδία;
 • περιορισμός ένα από τα άκρα;
 • καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης;
 • ένα υψηλό ποσοστό των τραυματισμών.

Φυσικά, κάποια παιδιά να "ξεπεράσει" το πρόβλημα. Με την πάροδο του χρόνου, οι σύνδεσμοι ενός παιδιού είναι να ενισχυθεί, και το πόδι στοίχιση. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει σε όλα.

Είδη ορθοπεδικά παπούτσια

παραμόρφωση

Αν τα προβλήματα με το μωρό βρέθηκε σε νεαρή ηλικία, για να βοηθήσει να διορθώσετε την κατάσταση με αύξοντα ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου. Μπορείτε να βρείτε σανδάλια, μπότες, μπότες χειμώνα. Υπάρχουν μοντέλα με αυξημένη ή φυσιολογική τακούνι. Αλλά επιλέξτε την επιλογή πρέπει να μόνο μαζί με τον παιδίατρο.

Επιπλέον, το σειριακό παπούτσια που μπορείτε να αγοράσετε μόνο σε περίπτωση που η παραμόρφωση είναι μικρή. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις, όταν το παιδί έχει μια γενετική προδιάθεση για την ανάρμοστη εγκατάσταση του στάση ή η αδυναμία του το συνδετικός συσκευές.

Απαιτήσεις για ορθοπεδικά παπούτσια

Μεγάλοι κατασκευαστές κάνουν μόνο υψηλής ποιότητας προϊόντα. Αλλά το κόστος για πολλές υψηλή. Έτσι, οι γονείς που ψάχνουν για φθηνότερα μοντέλα, θα πρέπει να γνωρίζετε τι πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου.

Εκτός από τις κοινές συστάσεις, σύμφωνα με την οποία τα παπούτσια θα πρέπει να είναι άκαμπτο και στερεώστε το πόδι να επιστήσω την προσοχή απαραίτητο σε τέτοιες στιγμές. Ποιότητας ορθοπεδικά μοντέλα:

 • κατασκευασμένο από δέρμα?
 • εξοπλισμένο με παχιά πέλματα κατασκευασμένα από υλικά που δεν ολίσθησης;
 • εξοπλισμένο με τακούνι Τόμας.

Πρέπει να καταλάβετε ότι μπορεί στην εμφάνιση να είναι διαφορετική ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισού μεγάλου δακτύλου. Χειμώνας παπούτσια, συνήθως εξοπλισμένο με βαρύτερο σόλα. Τα παπούτσια φαίνονται πιο τριών διαστάσεων, λόγω της παρουσίας μέσα στην μόνωση. Αλλά όλα τα ορθοπεδικά παπούτσια είναι διαφορετικά από τα συνηθισμένα στην εμφάνιση. Επειδή το ειδικό σχέδιο, σκληρή παρειά και χοντρό τακούνι.

Επιλογή πέλματα

Το πατάκι δεν πρέπει να κολληθούν ή με κάποιο άλλο τρόπο σταθερό. Είναι σημαντικό ότι οι γονείς είχαν πάντα πρόσβαση σε αυτό. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να καθαριστεί ή να αντικατασταθεί.

Τα πέλματα πάντα ένα δύσκολο υποστήριξη καμάρας. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη σωστή καμπυλότητα του ποδιού και να εμποδίζουν την ανάπτυξη της flatfoot. Για να διατηρήσει arch γιατροί συστήνουν τη χρήση του σόλα VP-1. Αλλά με PLANO-βλαισότητας παραμόρφωση της μοντέλο VP-2. Αυτό το πατάκι είναι εξοπλισμένος με μια υποδοχή για κρατήσεις δωματίων από το τακούνι, αποτελείται από το διαμήκη τόξα, και το Τμήμα φτέρνα είναι η υποστήριξη της καμάρας.

Ειδικές συστάσεις

Από την αγορά ορθοπεδικά παπούτσια, δεν είναι όλοι οι γονείς ξέρουν τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Κάποια φοράω μόνο για μια ώρα με τα πόδια στο δρόμο, άλλοι επιτρέψει στο παιδί για να το αφαιρέσετε μόνο το βράδυ. Συστάσεις από ορθοπεδικούς στο γεγονός ότι ορθοπεδικά παπούτσια τα παιδιά πρέπει να φορούν 4-6 ώρες την ημέρα. Αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο ότι το παιδί είναι σε ειδικά μοντέλα πλέον.

Αλλά για να αναγκάσει ένα παιδί να φορέσει ορθοπεδικό μοντέλα όλη την ημέρα χωρίς διάλειμμα, δεν είναι απαραίτητο. Συνδεσμική και μυική συσκευή θα πρέπει να λειτουργεί, θα είναι μόνο η περίπτωση, αν το παιδί είναι κλειδωμένη. Να αναπτύξουν με τη βοήθεια του μασάζ, φυσιοθεραπεία. Χρήσιμο είναι το περπάτημα με ειδικές βότσαλα ή με σκληρές τρίχες. Απαραίτητη για τα παιδιά με PLANO-βλαισότητας παραμόρφωση μπορεί να είναι ένα συνηθισμένο τοίχο μπαρ.

Σχόλια από τους γονείς

παπούτσια

Πριν από την αγορά ορθοπεδικών μοντέλα και πολλοί θέλουν να γνωρίζουν εάν είναι καλά. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι χωρίς αυτούς για να ρυθμίσετε την παύση της παραγωγής θα αποτύχει, άλλοι λένε ότι με την πάροδο του χρόνου, το πόδι θα ευθυγραμμιστεί.

Αλλά αν όλα τα παιδιά των συνδέσμων με την πάροδο του χρόνου, να ενισχυθεί, ενήλικες με την ανάρμοστη εγκατάσταση των φρένων απλά δεν θα υπήρχε. Αλλά, δυστυχώς, δεν είναι όλοι οι γονείς χρόνο για να δώσουν προσοχή σε αυτό το πρόβλημα.

Βλαισού μεγάλου δακτύλου ένα παιδί διαγιγνώσκεται όταν η απόσταση από την εσωτερική πλευρά των αστραγάλων όταν τα γόνατα είναι ισιωμένα επηρεάζονται περισσότερο από 50 mm. Η διάγνωση αυτή χαρακτηρίζεται από το ορατό δεν είναι λεία αρθρώσεις των κάτω άκρων, κάνοντας ένα άλλο όνομα για την ασθένεια αυτή είναι το Χ-διαμορφωμένα τροποποίηση του ποδιού. Τον άξονα του ποδιού σε ένα παιδί είναι αισθητά κυρτή, η φτέρνα και τα δάχτυλα των ποδιών απευθύνονται, και το υπόλοιπο θα καταρρεύσει προς τα μέσα. Αυτό προκαλεί πόνο στα πόδια της το παιδί την ώρα του με τα πόδια, και το βράδυ πόδια πρήζονται.

Η παραμόρφωση μπορεί να δει κανείς στην εμφάνιση του παπούτσια, μια Γενική άποψη του η οποία είναι σημαντικά παραμορφωμένη. Όταν η ρύθμιση αυτής της θλίψεως ποδίατροι συνιστάται για τη θεραπεία και την πρόληψη της για να αγοράσει ορθοπεδικά παιδικά παπούτσια από υπόψη της βλαισότητας του ποδιού και τακτική μασάζ, σε συνδυασμό με μια σειρά από ειδικές ασκήσεις.

Πώς να πάρει τα παπούτσια, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις συστάσεις του γιατρού;

Αταίριαστα παπούτσια μπορεί να είναι ο εχθρός της ανάπτυξης του παιδιού σας πόδια. Αλλά αν διαγνωστεί με επίπεδη βλαισότητας δυσμορφία των ποδιών, τα παπούτσια, ειδικά επιλεγμένα ακόμα πιο προσεκτικά. Ένα παιδί που έχει μάθει να περπατάει, PLANO βλαισότητας πόδι ανάγκες ειδικά διορθωτικά παπούτσια.

Πριν κάνετε ένα ταξίδι σε ένα κατάστημα ειδικότητας, παρακαλώ πρώτα να συμβουλευτείτε τον παιδίατρο. Θα σου πω και θα εξηγήσω τι μοντέλο θα πρέπει να είναι κατάλληλο για το παιδί σας. Επιλέγοντας χωρίς την συμβουλή του γιατρού, μπορείτε να χαθείτε στην κατάταξη που προσφέρονται στο κατάστημα.

Ορθοπεδικά παπούτσια παιδιά PLANO βλαισότητας τα πόδια είναι εξοπλισμένα με ένα ειδικό λουράκι που είναι πλέον μέσα, αυτό βοηθά να αποτρέψει την περιστροφή του ποδιού προς τα μέσα. Ορθοπεδικά παπούτσια με επίπεδη βλαισότητας πόδι είναι εξοπλισμένο με μια μετακινούμενη μετζεσόλα με τον υπολογισμό του διαμήκη καμάρα του ποδιού. Αν είναι απαραίτητο, αντικαθίσταται από το πατάκι-πέλματα, τα οποία γίνονται υπό την ατομική παραγγελία.

Επιλέγοντας ορθοπεδικά προϊόντα με την εγκατάσταση των επίπεδων βλαισότητας πόδια, παρατηρούμε τα ακόλουθα:

 • Επιλέγοντας ορθοπεδικά παπούτσια τα παιδιά με βλαισότητας πόδι, σημειώστε τι υλικό είναι φτιαγμένο. Θα ήταν μεγάλη για ένα υλικό που χρησιμοποιείται για το υψηλής ποιότητας φυσικό δέρμα. Ορθοπεδικά παπούτσια έχει τις πλευρές ελαφρώς αυξημένα πάνω από τον αστράγαλο, και συμπαγές τακούνι. Το δέσιμο θα πρέπει να διορθώσετε τον αστράγαλο. Antiivalgus παπούτσια, φιαγμένος από μίμησης δέρμα, συρρικνώνεται, με αποτέλεσμα το γεγονός ότι στο τέλος της ημέρας, το πόδι που επηρεάζονται με ένα Παπούτσι (ειδικά μετά από ένα παιδί έχει βρεγμένα πόδια).
 • Toe ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισότητας επίπεδη πόδι δεν θα πρέπει να συμπιέσει τα δάχτυλα των ποδιών σας, αλλά δεν πρέπει να είναι δεδομένο χώρο. Προσπαθώντας για τα παπούτσια, πιέστε με το δάχτυλο προς τα κάτω, αν υπάρχει ένα βαθούλωμα, αξίζει να εξεταστεί κατά πόσον ένα παρόμοιο πράγμα.
 • Στην ιδανική περίπτωση, η αποκλειστική ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με τακούνι βλαισότητας, θα πρέπει να είναι ελαστική και με καλή απόσβεση. Σκληρό, άκαμπτο πέλματα δεν λειτουργεί, ενώ το περπάτημα συρόμενη αρθρώσεις, τα οστά και τους μυς του ποδιού, η οποία προκαλεί την αποδυνάμωση τους. Το πιο κατάλληλο υλικό από το οποίο έκανε την σόλες για ορθοπεδικά παπούτσια για τα παιδιά με βλαισότητας πόδι, είναι λαστιχένια. Όταν η αγορά προσπάθησε να κάμψει την σόλα του Παπουτσιού, και αν είναι σκληρό και ελαστικό, όπως ορθοπεδικά παπούτσια είναι ιδανική για το παιδί σας.
 • Τακούνι προωθεί τον σωστό σχηματισμό του παιδιού πόδι. Μην αγοράζετε παπούτσια με ανοιχτή φτέρνα, λόγω του γεγονότος ότι το τακούνι είναι δωρεάν, όταν το περπάτημα, τις νευρικές κινήσεις από πλευρά σε πλευρά, η οποία οδηγεί σε παραμόρφωση του ποδιού.

Τι πρέπει να γνωρίζουν πρώτα και κύρια οι γονείς;

Μην αγοράσετε στο παιδί σας με την εγκατάσταση του wi-βλαισότητας του ποδιού με ένα μαλακό πανί Παντόφλες. Όταν τρέχει δεν είναι σε θέση να προστατεύει τη φτέρνα του ποδιού από τον αντίκτυπο.

Κατά την αλλαγή ορθοπεδικά παπούτσια είναι σκληρή πίσω και πλευρικά τοιχώματα, τα οποία είναι σταθερά στο τακούνι. Αυτό το σχέδιο ορθοπεδικό Παπούτσι που επιτρέπει σε σας για να κρατήσει το πόδι του παιδιού από το κάτω μέρος και τις πλευρές που είναι τόσο απαραίτητη αν βλαισότητας πόδι, έλκοντας την αδυναμία των μυών και την πρόληψη της περαιτέρω παραμόρφωση.

Ορθοπεδικά παπούτσια για το παιδί με επίπεδη πόδι βλαισότητας δεν χρειάζεται να το φοράτε όλη την ώρα. Μπορείτε να την ντύσει επάνω για μια βόλτα, και το σπίτι με τα πόδια. Αυτό θα επιτρέψει το πόδι αλλάξει στάση για το τρένο, αντί να προσαρμόζονται παθητικά σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.

πέλματα

Για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος ανάπτυξης της νόσου θα πρέπει να:

 1. Το σχέδιο της εγκυμοσύνης σας εξεταστούν προσεκτικά από τους γιατρούς για να ελαχιστοποιήσετε την ανάπτυξη νευρολογικών προβλημάτων στο μέλλον.
 2. Για να ελαχιστοποιηθεί το φορτίο στα πόδια του παιδιού μέχρι και 7-8 μήνες. Το ανώριμο μύες του παιδιού μπορεί να προκαλέσει παραμόρφωση. Πολλοί γονείς προκαλούν την ανάπτυξη της νόσου, που προσπαθεί να κάνει το παιδί πιο γρήγορα και να πήγαινα. Η φύση δίνει σε όλους τους και το παιδί σας θα πάει, αλλά στη συνέχεια, όταν ο μυς έχει αναρρώσει πλήρως.
 3. Τα προληπτικά μέτρα ενάντια στα συμπτώματα της ραχίτιδα.
 4. Για να κάνεις όλους τους ελέγχους ρουτίνας των γιατρών.
 5. Μόνο φθορά ποιότητας παπούτσια.
 6. Στον ελεύθερο χρόνο μου να κάνει ειδικές ασκήσεις για να αποτρέψει την πίεση, δεν παρεμβαίνει με την τακτική μασάζ ποδιών. Το καλοκαίρι πάρετε όλη την οικογένεια στη θάλασσα, το ζεστό, χοντρή άμμο, όπως το μασάζ μαξιλάρι θα είναι μια χαρά για το παιδί σας. Και όπως ένα παιδί περπατούσε ξυπόλητος πάνω στα βότσαλα και το γρασίδι; Θυμάσαι; Και είναι πιο υγιεινά. Για αυτές τις ασθένειες δεν είναι γνωστή.
17.08.2018