Βλαισότητας παραμόρφωση του γόνατος

Vlasna deformacija πόδια

Απειλή βλαισότητας παραμόρφωση του γόνατος είναι μια επικίνδυνη ασθένεια που χαρακτηρίζεται από ισχυρή πλευρική κάμψη. Αυτό αποτελεί ανοίγουν η γωνία μεταξύ της Κνήμης και του μηρού. Τέτοια σοβαρή καμπυλότητα μπορεί να είναι τόσο απλή μονομερή και πιο σοβαρή - διμερών. Αυτό το μοναδικό παθολογία των διμερών τύπος συχνά προκαλεί X-σχήμα πόδια στον άνθρωπο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλά νεογέννητα μικρά βλαισότητας θέση είναι χαρακτηριστική του γόνατος. Τόσο ακίνδυνο φυσιολογική κατάσταση που προκαλείται από την ειδική lateroposition σημαντικό τετρακέφαλο και απολύτως δεν είναι παθολογικό, αν όχι πέρα από τα όρια των ιατρικών αρχείων.

Κάποια παιδιά σημειωθεί μια συγκεκριμένη θέση των κάτω άκρων, όταν το κάτω μέρος του ποδιού είναι δεσμευμένο, και τα γόνατα να διατηρούνται. Στην περίπτωση αυτή, η χαρακτηριστική περίοδο μέχρι 5 cm μεταξύ του εσωτερικού τους αστραγάλους. Τέτοια παραμόρφωση είναι επίσης ένα φυσιολογικό πρότυπο για ένα παιδί.

Τα πόδια είναι πιστεύεται ότι είναι σωστές, όταν η υπό όρους της νοητής γραμμής απευθείας από την μηριαία κεφαλή στο πρώτο κενό που έχει ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σίγουρα είναι ευθεία, με μόνο πέρασμα μέσα από το γόνατο. Για το στέλεχος που λένε ότι αν ανάμεσα σε αυτά τα τρία σημεία για να σχεδιάσετε μια ευθεία γραμμή αδύνατο. Η απόσταση μεταξύ διορθωθεί εκκλησιαστικό τακτικό αστραγάλους και τα πόδια του μωρού πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 2 εκατοστά Σε άλλους δείκτες πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με το γιατρό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνο η παραμόρφωση, αλλά και μια παραμόρφωση ραιβότητας του γόνατος αρθρώσεις των παιδιών. Σε αντίθεση με τον βάρους βλαισότητας το είδος της δίνης θα είναι X-σχήμα πόδια. Παιδί κνήμης με το γόνατο ταιριάζει πάντα μέσα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα τέτοιο επικίνδυνο ελάττωμα προσέχουν οι γονείς όταν το παιδί αρχίζει να περπατάει.

Η αιτία για αυτή τη σοβαρή παθολογία, είναι ένα σημαντικό φορτίο στα πόδια. Συχνά συνδέονται με την πάρα πολύ ταχεία ανάπτυξη των οστών στα παιδιά, μια περίοδο κατά την συνδεσμική και μυϊκού συστήματος, ο μικρός άνθρωπος ακόμα δεν έχω αρκετή δύναμη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η παραμόρφωση του γόνατος τελικά ενώνει και βλαισότητας πλατυποδία. Πολλά από τα παιδιά που εκδηλώνεται σε μια ισχυρή απόκλιση φτέρνες προς τα έξω.

Για να αποφευχθεί η ασθένεια έχει προχωρήσει, συνιστάται να λάβει μέτρα εγκαίρως. Τότε θα είναι δυνατό να αποφύγετε εντελώς ορισμένες ανωμαλίες στο βάδισμα του παιδιού, κόπωση, σοβαρή καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης και έντονο πόνο στα πόδια.

Πώς να θεραπεύσει βλαισότητας παραμόρφωση της άρθρωσης του γόνατος;

Η θεραπεία αυτής της ασθένειας του παιδιού απαιτούν από τους γονείς, το μέγιστο επιμονή και υπομονή. Αποφύγετε την παρατεταμένη ορθοστασία παιδί με ευρέως διαζύγιο πόδια, αλλά θα πρέπει επίσης να απέχουν από την μόνιμη παιχνίδια και τις βόλτες.

Ένα σημαντικό συστατικό της θεραπείας της βλαισότητας σχηματισμό του γόνατος θεωρείται υποχρεωτική χρήση των ειδικών και μοντέρνα παπούτσια ορθοπεδικά τύπος. Κατά κανόνα, ορισμένα μοντέλα της παπούτσια που προδιαγράφεται από το γιατρό-ορθοπεδικό. Τέτοια σανδάλια και παπούτσια είναι αρκετά προσιτές και συνήθως είναι στην πώληση σε συμβατικά καταστήματα αξεσουάρ για μωρά.

Ορισμένοι εμπειρογνώμονες επιπλέον σε συμβούλευα να αγοράσει ένα ειδικά ορθωτικά, που να ανταποκρίνονται στις άμεσες χαρακτηριστικά ενός συγκεκριμένου παιδιού. Επίσης συχνά συνταγογραφείται για να χρησιμοποιήσετε μια ειδική βραδιά νάρθηκες. Όταν βλαισότητας παραμόρφωση του γόνατος διαγιγνώσκεται σε προχωρημένο στάδιο, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί σύγχρονη χειρουργική επέμβαση.

Επιπλέον, όταν η θεραπεία παίζει τεράστιο ρόλο μασάζ. Κατά κανόνα, θα πρέπει να είναι μια μακροχρόνια μαθήματα 20 ημερών. Το διάστημα μεταξύ των μαθημάτων δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους δύο μήνες. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι δεν συνιστάται επώδυνες επιπτώσεις, το παιδί θα πρέπει να πάντα να πάρετε την ευχαρίστηση από ένα μασάζ.

Επιπλέον, η υποχρεωτική ιδιαίτερα αποτελεσματική παραφίνη αναδιπλώνεται. Είναι συνήθως διεξάγονται σε προθερμασμένο πόδια πριν από τη συνεδρία μασάζ. Την πιο έντονη επιρροή κατά τη διάρκεια του μασάζ είναι έγκυρη μόνο για την άρθρωση του γόνατος και της περιοχής ολόκληρης της οπίσθιας επιφάνειας της κνήμης.

Αμέσως μετά από αυτές τις ιατρικές διαδικασίες, οι ειδικοί συστήνουν να απαιτήσει μια σειρά από ειδικές ασκήσεις, συμπεριλαμβανομένης της κάμψης και έκτασης του πόδια σε αστραγάλου, καθώς και εντατική περιστροφή σταματήσει. Μαζί με αυτό, ένα παιδί είναι χρήσιμο από καιρό σε καιρό για να παίξει πιάσε μια μπάλα απευθείας στα πόδια του, σηκώνοντας την μπάλα.

Μια άλλη συνιστώμενη άσκηση, μπορείτε να επισημάνετε την αύξηση του σώματος του μωρού από την στάση "Κάθεται στα τουρκικά". Μην ξεχάσετε να διενεργούν τέτοιες βασικές διαδικασίες, όπως το περπάτημα στις μύτες των ποδιών και την εξωτερική πλευρά των ποδιών, το τέντωμα, καταλήψεις με τα γόνατα διαζύγιο

Έγκαιρη θεραπεία σας επιτρέπει να κάνετε μια ευνοϊκή πρόγνωση, ακόμη και σε προχωρημένα στάδια βλαισότητας παραμορφώσεις της αρθρώσεις του γόνατος σε διαφορετικές ηλικίες των παιδιών. Κατά κανόνα, στις περισσότερες περιπτώσεις, με τακτικές διαδικασίες, το παιδί είναι εντελώς θεραπευτεί από την ασθένεια αυτή για τέσσερα έτη.

21.08.2018