ορθοπεδικός πάτος με βλαισού μεγάλου δακτύλου

Αν χρειαστεί πέλματα βλαισού μεγάλου δακτύλου, ενημερώστε τον παιδίατρο. Παίρνει τον τύπο και το μέγεθος, το χρονοδιάγραμμα και τους όρους χρήσης.

Βλαισού μεγάλου δακτύλου το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού είναι μια παθολογική κατάσταση που επηρεάζει το ήμισυ των γυναικών και 20% των ανδρών. Η νόσος έχει τα στάδια και χαρακτηριστικά συμπτώματα.

Οι κύριες αιτίεςπου οδηγούν σε βλαισού μεγάλου δακτύλου είναι φορώντας ακατάλληλα παπούτσια (high heels, στενό toe, όχι για τον καθορισμό) και η συγγενής πλατυποδία.

Επιπλέον παράγοντες που μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη της παθολογικής διαδικασίας είναι:

 • ορμόνες (κούνιες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τον τοκετό και την εμμηνόπαυση);
 • σταθερό φορτίο σε έναν ασθενή κοινό λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας *
 • το τραύμα της πρώτης μεταταρσιοφαλαγγικής άρθρωσης.

Ορθοπεδικά πέλματα με βλαισότητας θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το παθογενετικοί λόγος για την ανάπτυξη της νόσου. Αποτελεσματική μόνο σε πρώιμο στάδιο ως μονοθεραπεία. Σε μεταγενέστερα στάδια, όταν η ορατή παραμόρφωση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού σέρνει και άλλες δομές, arch υποστηρίζει χρησιμοποιείται αποκλειστικά στη θεραπεία της νόσου.

Χαρακτηριστικά της δομής του ορθοπεδικά πέλματα

ορθοπεδικός πάτος με βλαισού μεγάλου δακτύλου

Μετζεσόλες με τον βλαισότητας παραμόρφωση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού 2 τύπος δομή:

 1. Τύπος I είναι σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση και έχει ένα στερεό πλαίσιο. Μετζεσολών με το άκαμπτο πλαίσιο εμφανίστηκε πολύ νωρίτερα 2 τύπος.
 2. ΙΙ τύπος πέλματα έχουν ένα στερεό πλαίσιο. Έχουν σχεδιαστεί για χρήση κατά τη διάρκεια της σωματικής προσπάθειας ή εμφανίζονται σε άτομα με τις επαγγελματικές δραστηριότητες που απαιτούν ένα ισχυρό φορτίο στο πόδι.

Τα πέλματα είναι κατασκευασμένα με βλαισού μεγάλου δακτύλου από διαφορετικά υλικά. Η επιλογή του υλικού δεν εξαρτάται από τις προσωπικές συμπάθειες, και με βάση τους στόχους για το μέλλον του προϊόντος.

Τα πιο γνωστά υλικά:

 • σωλήνα;
 • γνήσιο δέρμα.
 • velour;
 • το δέρας;
 • δέρας.

Μερικές φορές πάτους για βλαισότητας αποτελείται από διάφορα είδη υλικού για να επιτύχει τις βασικές ιδιότητες του προϊόντος. Πόδι ανάγκες υποστήριξης:

 • κρατήσει ζεστό;
 • να μην εμποδίζουν την κυκλοφορία του αέρα για τα πόδια *
 • έχουν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.
 • για να παρέχει το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Οι τύποι πέλματα από βλαισού μεγάλου δακτύλου

Πέλματα χωρίζονται σε βιομηχανικές και μεμονωμένα.

Το πρώτο, συνήθως δεν έχουν ρίξει την μορφή όλο το πέλμα, και petite μαξιλάρια. Έρχονται σε 3 τύπους:

 • το ήμισυ-το μαλλί για ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη διόρθωση βλαισότητας σε γυναίκες. Αυτού του είδους η υποστήριξη καμάρας μαλακώνει την συμπίεση (πίεση) σωματικού βάρους για τα τακάκια των δακτύλων και τα πόδια, που ταξιδεύει μια θέση στην φυσιολογική του θέση;
 • σταγονίδια - αποτελεσματική στα πρώτα στάδια του βλαισού μεγάλου δακτύλου και για την πρόληψη της αναπτυξιακής διαδικασίας *
 • μισό μαλλί και κρατήστε πατημένο το εγκάρσιο τόξο είναι λόγω του σχεδιασμού του, να καθορίσει την καμάρα του ποδιού στη σωστή θέση, και το ειδικό μαξιλάρι ανακουφίζει από μπροστινό τμήμα του πέλματος από το άγχος.

Φορμαρισμένα πέλματα είναι κατασκευασμένα για να παραγγείλετε σε ατομική μέτρα. Είναι πιο επαγγελματικό ορθοπεδικά στοιχεία, τα οποία χρησιμοποιούνται στη θεραπεία όλα τα στάδια της νόσου σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους.

Χαρακτηριστικά χρήσης

Πέλματα σε βλαισότητας χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της δυσμορφίας και το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Ανάλογα με τη μορφή που αγοράζονται πέλματα, το καθένα έχει τη δική του ιδιαίτερη χρήση.

Για τη μέγιστη αποδοτικότητα και μακροχρόνια χρήση του arch υποστηρίζει συνιστάται να φορούν κατάλληλα υποδήματα.

Θα πρέπει να φοριούνται καθημερινά, αλλά όχι περισσότερο από 6 ώρες. Διαφορετικά, το πόδι γίνεται πολύ κουρασμένος, οπότε δεν μπορεί να κρατήσει τη σωστή φυσιολογική θέση.

Ο άξονας είναι λυγισμένα, αύξηση της παραμόρφωσης.

Για πέλματα διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, θα πρέπει να περιοδικά να αναλάβει τη φροντίδα τους. Κάθε βράδυ για να στεγνώσει τα πέλματα σε θερμοκρασία δωματίου, σκουπίστε με ένα υγρό πανί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πλένουν. Εάν είναι απαραίτητο, η διόρθωση του μετζεσόλες με τον τόπο αγοράς.

Πώς να επιλέξετε το σωστό πέλματα σε βλαισότητας

Βοήθεια μετζεσόλες με τον βλαισότητας; Καμία αμφιβολία. Αλλά με την κατάλληλη επιλογή όλων των παραμέτρων:

 • Η σόλα πρέπει να είναι σαφή σκοπό.
 • Για κάθε είδους παπούτσια είναι προσαρμοσμένη υποστήριξη της καμάρας;
 • Το υλικό πρέπει να είναι ανθεκτικό, αντιολισθητικό, αναπνεύσιμος
 • Το πέλμα πρέπει να έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες.
 • Είναι καλύτερα να επιλέξετε cast πάτος του, ακολουθεί το σχήμα των ποδιών και αποτυπώνει ξεκάθαρα την?
 • Το πόδι θα πρέπει να έχουν 2 ή 3 σημεία στήριξης για την εκφόρτωση του ποδιού;
 • Το υλικό θα πρέπει να έχουν καλή απορρόφηση των κραδασμών.

Αποτελεσματικότητα της πέλματα σε βλαισότητας

Σωστά τοποθετημένη arch υποστηρίζει μπορεί να βοηθήσει διαχωριστής διαδικασία σε πρώιμο στάδιο και ακόμη και να μειώσει βλαισότητας παραμόρφωση. Φορμαρισμένο σόλας σαφώς διορθώσετε το πόδι στη σωστή θέση, αλλά αρκετά σημεία στήριξης, την ανακούφιση των ποδιών από την πίεση σε ολόκληρο το σώμα. Άξονας ευθυγραμμίζεται και η διαδικασία δεν προχωράει. Αφήστε όλα τα συνοδευτικά συμπτώματα: πόνος, πρήξιμο, φλεγμονή.

Orthotics είναι αναπόσπαστο στάδιο της θεραπείας που έχει αντενδείξεις και πάντα έχει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιούνται σωστά.

01.09.2018