11 ασκήσεις για τα πόδια με βλαισού μεγάλου δακτύλου

Βλαισού μεγάλου δακτύλου είναι ένα πολύ δυσάρεστο παθολογικής αλλαγής, η οποία φέρνει όχι μόνο την αισθητική ενόχληση, αλλά και πολύ πόνο. Βλαισού μεγάλου δακτύλου είναι μια ασθένεια η οποία εκδηλώνεται άμεσα στην κάμψη της άρθρωσης του μεγάλου δακτύλου του ποδιού.

βλαισότητας παραμόρφωση του ποδιού

Επειδή αυτή η καμπυλότητα είναι παραμορφωμένο και όλα τα άλλα δάχτυλα. Με βλαισού μεγάλου δακτύλου οι άνθρωποι δεν μπορούν να φοράτε κανονικά παπούτσια, καθώς η βάση του αντίχειρα σχηματίζεται ένα κατ ' αποκοπή. Όταν το περπάτημα τρίβεται στο παπούτσια προκαλεί μεγάλη δυσφορία και πόνος πόνος. Βλαισότητας πόδι δει σε τέτοια συμπτώματα:

 • αυξήσει τα οστά στο πόδι κοντά στο πρώτο δάχτυλο του ποδιού;
 • κόπωση των ποδιών;
 • προβλήματα με την αγορά παπούτσια;
 • πόνος στις αρθρώσεις των ποδιών;
 • παραμόρφωση με τη μορφή της σφυρί toe.

Φορώντας υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη παπούτσια

Η κάμψη των φαλαγγών των ποδιών μπορεί να προκαλέσει μπορείτε να επιλέξετε τα λάθος παπούτσια, ειδικά τα ψηλοτάκουνα και τα στενά κάλτσες. Κατά κανόνα, αυτό είναι ένα ορθοπαιδικές παθήσεις περισσότερα δεν ταιριάζει σε γυναίκες, όπως είναι στην αναζήτηση της μόδας θυσιάσουν την άνεση και να αγοράσουν άβολα ψηλά παπούτσια για να περπατήσει στο οποίο είναι απλά αδύνατο.

Επιπλέον, η επίδραση της περπάτημα με τακούνια, είναι η καμπυλότητα του ποδιού, μπορείτε να πάρετε στο παζάρι, και κιρσώδεις φλέβες.

Το γεγονός ότι το φορτίο όταν τα πόδια σε αυτά τα παπούτσια είναι κατανεμημένο σωστά, η οποία τελικά οδηγεί σε παραμόρφωση των δακτύλων. Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της νόσου παίζει η γενετική: αν κάποιος από την οικογένεια που είχε αυτή την ασθένεια, είναι πιθανό ότι θα πρέπει να περάσει από κληρονομιά. Προκαλεί παραμόρφωση του λεωφορείου διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος του σώματος και εγκάρσια συγγενής πλατυποδία.

Σε βλαισότητας εγκατάσταση του ποδιού συμπτώματα μπορεί συχνά να συγχέεται με ουρική αρθρίτιδα ή αρθρίτιδα. Πριν αρχίσετε τη θεραπεία, και την πρόληψη της νόσου, τη διάγνωση, ο γιατρός-ορθοπεδικός. Μετά από μια ενδελεχή εξέταση, ακτινογραφίες, θα είναι σε θέση να δώσει συμβουλές και να σας συνταγογραφήσει μια πορεία των ναρκωτικών θεραπεία, τη φυσική θεραπεία ή να στείλετε σας για τη χειρουργική επέμβαση. Όλα εξαρτώνται από το βαθμό της ανάπτυξης της ασθένειας και των αιτιών της.

Η φυσικοθεραπεία στην παθολογία του να σταματήσει

Όταν βλαισότητας πόδι φυσικοθεραπείας είναι πολύ καλό για τη διαδικασία επούλωσης. Θα πρέπει να εκτελέσετε πολλές φορές την ημέρα τις ακόλουθες ασκήσεις:

 1. Ξάπλωσε στο πάτωμα και να κάνει την άσκηση στο σπίτι, προσομοιώνοντας την Ποδηλασία. Όταν κάνετε την άσκηση, προσπαθήστε να τραβήξετε το δάχτυλο του ποδιού προς τα εμπρός, όπως το πόδι θα κινηθεί μακριά από εσάς, και τραβήξτε το σοκ όταν το πόδι κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Πρέπει να κινηθούμε παράλληλα με το πάτωμα, δεν πρέπει να μιλάς σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Για να το κάνετε αυτό ασκήσεις που μπορείτε να για περίπου 10 επαναλήψεις, 2 φορές την ημέρα.
 2. Η επόμενη άσκηση που θέλετε να κάνετε κάθεται κάτω. Πρέπει να ακουμπήσω τα χέρια στο πάτωμα πίσω του και τραβώντας το πόδι προς τα εμπρός. Με τη σειρά του, να λυγίσει, και στη συνέχεια χαλαρώνω τα πόδια 10 φορές.
 3. Στην ίδια θέση με την παραπάνω άσκηση, κρατήστε τα δάχτυλα όσο το δυνατόν ευρύτερα, σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Είναι δυνατόν, προσπαθήστε να μείνετε σε αυτή τη θέση για μερικά λεπτά, και στη συνέχεια να επιστρέψουν τα δάχτυλά σας στην αρχική θέση. Να εκτελέσει τις ασκήσεις για 10-15 φορές.
 4. Καθίστε στο πάτωμα και άπαχο πίσω με τα χέρια σας, πιέστε τα δάχτυλά σας και να ανοίξετε τα πόδια σας για 5 λεπτά.
 5. Καθίστε σε μια καρέκλα και να μετακινήσετε τα πόδια σας σε διαφορετικές κατευθύνσεις μόνο με τη βοήθεια των δακτύλων. Αυτή η άσκηση ονομάζεται "κάμπια", για να το κάνει πολύ χρήσιμο.
 6. Κάθεται σε μια καρέκλα, πάρτε ένα μολύβι ή στυλό, τοποθετήστε το μεταξύ το πρώτο και το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού. Κυκλικές κινήσεις ή κινήσεις προς τα πλάγια προσπαθήστε να σχεδιάσετε με ένα μολύβι σε διάφορα σχήματα ή γράμματα στον αέρα.
 7. Όταν στέκεται, προσπαθήστε να περπατάτε στις μύτες των ποδιών, τα χέρια, μετά με τα πόδια σε τακούνια, τα χέρια στις πλευρές και, στη συνέχεια, τα εξωτερικά και τα εσωτερικά άκρα των ποδιών.
 8. Η πιο χρήσιμη άσκηση σε αυτήν την ασθένεια είναι το τέντωμα των αστραγάλων για τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε άνετη θέση. Καθιστή, όρθια ή ξαπλωμένη, προσπαθήστε να τραβήξετε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού προς τα κάτω. Στη συνέχεια, τραβήξτε τα πόδια προς τα εμπρός, κάθεται στο πάτωμα και τραβώντας τα δάχτυλα των ποδιών προς τα εμπρός, τα δάχτυλά σου σε μια στιγμή σε κάθε πόδι, στη συνέχεια, στα δύο πόδια ταυτόχρονα.
 9. Κάθεται σε μια καρέκλα με ίσια πόδια προς τα εμπρός, προσπαθώντας να θέσει τα δάχτυλα των ποδιών μας με ένα κομμάτι ύφασμα. Ακόμη και τα μικρά μικρά πράγματα μπορεί να μετακινηθεί από το ένα μέρος στο άλλο.
 10. Πληκτρολογήστε το μπάνιο σε νερό με θερμοκρασία περίπου 35 βαθμούς και στο κάτω μέρος θέσει ένα Χαλί με λαστιχένιες αιχμές. Το περπάτημα πρέπει να είναι όχι περισσότερο από 10 λεπτά.

Πρόληψη των στάσεων στρεβλώσεων

Με την κατάλληλη ρύθμιση των σταματήσει να παίζει ένα τεράστιο ρόλο να περπατάς ξυπόλυτος. Μπορείτε να το καλοκαίρι και ζεστή εποχή του έτους για να περπατήσει στο γρασίδι, άμμο, χαλίκια ή βότσαλα.

Στο σπίτι, ακόμα και το να κάθεσαι μπροστά από την ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ, μπορείτε να κυλήσει με τα δάχτυλά σας ή ένα πόδι στο πάτωμα σε ένα αντικείμενο, για παράδειγμα, μια μικρή μπάλα με αιχμές.

πρόληψη του βλαισού μεγάλου δακτύλου

LFK όταν παραμορφωμένο πόδι, μερικές φορές, δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα και ακόμη και σας βοηθά να το κάνετε χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Η επίδραση των εν λόγω ασκήσεις θα σε μερικές βδομάδες, δυο μήνες και να σας κάνει να ξεχάσουμε τον πόνο στα πόδια και τα οστά.

Εκτός από τη φυσική αγωγή σε βλαισότητας, το πόδι θα είναι πολύ χρήσιμο μασάζ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν έμπειρο τεχνικό, ή μετά από κάθε μπάνιο να κάνει αυτο-μασάζ.

06.09.2018