Βλαισότητας εγκατάσταση σταματήσει στα παιδιά αγωγή, φυσιοθεραπεία, μασάζ

Γνωρίζοντας σχετικά με αυτές τις δυνατότητες του παιδιού τους, οι γονείς πρέπει να ενθαρρύνουν τη σωματική δραστηριότητα, να αγοράσετε ειδικά παπούτσια, επισκέπτονται τακτικά ένα podiatrist να εκτελέσει μασάζ.

Αν η διάγνωση είναι "βλαισότητας δυσμορφία των ποδιών" που τοποθετείται στην παιδική ηλικία, οι πιθανότητες ότι το πρόβλημα θα έρθει στο μηδέν, όπως η ενίσχυση των αρθρώσεων και των συνδέσμων, μεγαλώνει αρκετές φορές.

Τι πρέπει να ξέρετε για την ασθένεια;

παραμόρφωση των ποδιών σε παιδιά

Βλαισότητας παραμόρφωση μειώνεται το ύψος της καμάρας σταματήσει, τους στραβό άξονα, και υπερβολικά μείωσε το μεσαίο τμήμα.

Μαζί με τον τρόπο, γυρίζει το μέσα έξω στο εξωτερικό φτέρνες και τα δάχτυλα των ποδιών. Το αποτέλεσμα της πόδι, κάτι σαν το γράμμα "Χ", από-για αυτό το παιδί δεν είναι σε θέση να φορούν κανονικά παπούτσια, που προκαλεί αυτόν όχι μόνο την ταλαιπωρία, αλλά και πόνο.

Παθολογικές την εγκατάσταση – δεν είναι για μια μέρα ή ακόμα και ένα μήνα. Το πρώτο στάδιο του βλαισού μεγάλου δακτύλου αισθητή από το γεγονός ότι τα πόδια είναι ελαφρώς λυγισμένα, ενώ τα πόδια, και τα πόδια σας είναι επίπεδη.

Στη συνέχεια, τα παιδιά έχουν δυσκολίες με την επιλογή και φορώντας πρότυπα παπούτσια το βράδυ, φούσκωμα και πόνο των κάτω άκρων.

Το τρίτο στάδιο βλαισού μεγάλου δακτύλου σταματήσει περιλαμβάνει:

 • Everting μεγάλη και η επακόλουθη τα δάχτυλα;
 • Η σόλα είναι επίπεδη, αποκτά μεγαλύτερη πυκνότητα και καλύπτονται με κυψέλες;
 • Το δεύτερο δάχτυλο ανεβαίνει, αποτελεί μια στερεή μάζα.

Όταν talipes διαγνωστεί σε μικρότερα παιδιά ή βρέφη, έχουν όλες τις πιθανότητες με το επίπεδο της εγκατάστασης, προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα με το επίπεδο που στέκεται στα πόδια, πόνος, κ. λπ.

Πού βλαισότητας talipes στο έμβρυο ή το νεότερο παιδί;

Αιτίες εσφαλμένη εγκατάσταση, αλλά είναι αρκετά συχνές και σημαντικές:

 • Βλάβες στο ενδοκρινικό σύστημα, εκδηλώνεται με τη μορφή του διαβήτη ή ελαττωματική λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα;
 • Παραμόρφωση των ποδιών, που εκδηλώνεται με τη μορφή των εγκάρσιων πλατυποδία – η απουσία διαμήκους κατάθλιψη απέναντι από τον αντίχειρα;
 • Η οστεοπόρωση είναι η κύρια αιτία για τα επίπεδα πόδια στέκεται, καθώς οδηγεί σε μείωση της πυκνότητας και την ευθραυστότητα των οστών ιστού;
 • Το υπερβολικό σωματικό βάρος αυξάνει την πίεση στο πόδι και χωρίς τη θέλησή τους, αναγκάζοντάς σας να επικεντρωθεί στην επιφάνεια στραμμένη προς το άκρο;
 • Μηχανική βλάβη.
 • Το γενετικό παράγοντα.

Μεγαλύτερη προσοχή θα πρέπει να είναι σωστά επιλεγμένο παπούτσια, τα οποία δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο/μικρότερο. Κορίτσια η εφηβεία είναι αυστηρά απαγορευμένη με κωνικούς ψηλοτάκουνα υποδήματα, συμβάλλοντας στην κακή κατανομή του βάρους στο πόδι. Οι γονείς των εφήβων θα πρέπει να καταλάβουμε ότι σε αυτό το στάδιο της καλλιέργειας μέχρι στάσεων στρεβλώσεων αποβάλλεται σκληρότερα και περισσότερο από ό, τι για τα μικρά παιδιά.

Η λέξη που θα ειπωθεί, η παραμόρφωση είναι αρκετά σπάνιο και συγγενείς, είναι ακόμα πιο σπάνια.

Τα παιδιά έχουν δύο ετών φυτό αρχίζει να σχηματίζεται ως αποτέλεσμα την αύξηση της σωματικής δραστηριότητας όταν μαθαίνουν να τρέξει και να πηδήξει και ασυνείδητα έβαλε τα πόδια επίπεδη, προσπαθώντας να κρατήσει την ισορροπία του.

Την ίδια στιγμή που επιλέγεται η πρώτη τους "σοβαρή" παπούτσια, τα οποία πρέπει να είναι σκληρό τακούνι, ορθωτικό πέλμα και τα λοιπά απαιτούμενα χαρακτηριστικά.

Να θυμάστε ότι σε αυτή την εποχή της παραμόρφωσης αναπτύσσεται γρηγορότερα απ ' ότι στην εφηβεία, και αρχικά λανθασμένη εγκατάσταση μπορεί να προκαλέσει μια καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης, εκφυλιστική ασθένεια δίσκων και άλλων ενηλίκων, παθήσεις των αρθρώσεων και των οστών.

Συντηρητική θεραπεία

Παραμόρφωση των ποδιών σε παιδιά υποχρεώσει τους συγγενείς να αγοράσετε ειδικά παπούτσια με πάτους, τους διορθωτές για τον καθορισμό της θέσης των δακτύλων, τους δεσμούς και υποστηρίζει. Μαζί με αυτό το συνεχές μασάζ, κάνει μαθήματα σε 10 συνεδρίες και πάλι κάθε 4 του μήνα για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση της επείγουσας επιδιόρθωσης.

Στο σπίτι είχε μια αυτοσχέδια μασάζ με τη μορφή της ένα παιχνίδι, αναγκάζοντας το παιδί να βάλει τα πόδια δεν είναι επίπεδη, και τα πόδια τους σε μια επιφάνεια από καουτσούκ ή τα δάχτυλά σας για να αρπάξει τα μικρά αντικείμενα.

Όπως μασάζ και φορώντας ειδικά υποδήματα συνεπάγεται σημαντικό πόνο, το συγκρότημα θεραπευτικές ασκήσεις θα πρέπει να συμπληρωθεί με θεραπείες με αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη φάρμακα.

Σημειώστε ότι όλα τα συντηρητική θεραπεία που θα επιλεγεί μόνο από το γιατρό και όχι να αυτο-διόρθωση!

Χειρουργική επέμβαση

διακοπή της θεραπείας σε παιδιά

Αν βλαισότητας παραμόρφωση του ποδιού εξελίσσεται, και η εγκατάσταση δεν αλλάζει το σχήμα του προς το καλύτερο, η χειρουργική επέμβαση θα πρέπει να προγραμματιστεί. Αυτή η θεραπεία θα αλλάξει τη γωνία μεταξύ των οστών των ποδιών, προωθώντας έτσι την ορθή κατανομή του τραβώντας την ικανότητα των συνδέσμων.

Η διαδικασία της λειτουργικές αλλαγές στην εγκατάσταση αναγνωρίζονται χωρίς τραυματισμό και δεν έχει ανάγκη από ένα γύψο ή σε κατασκευές από μέταλλο. Το στάδιο της αποκατάστασης και δεν λαμβάνει εβδομάδες, κυριολεκτικά την επόμενη μέρα ο ασθενής έχει ξεχάσει τελείως για τη φυσική θεραπεία, κουραστικό και δύσκολο μασάζ ορθοπεδικά παπούτσια, χωρίς πόνο βάζει τα πόδια δεν είναι επίπεδη, όπως θα έπρεπε, και οι γονείς του δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι ' αυτό βλαισότητας παθολογία και πάλι να κάνουν αισθητή. Στην περίπτωση που η διάγνωση ξεκινήσει ή αρχικά ισχυρή παραμόρφωση του να σταματήσει, το παιδί δεν έχει τη δυνατότητα να κινηθεί ανεξάρτητα.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, επειδή κανένας από το μασάζ ή τα παπούτσια δεν μπορεί να αλλάξει ανώμαλη δομή της καμάρας, όπου η εξωτερική άκρη παραλείπεται, και την πρόσθια επιφάνεια προς τα πάνω.

Προληπτικά μέτρα

Έτσι, το παιδί σας δεν τρώει τα φρούτα του τη γονική αμέλεια, δεν ήταν επώδυνη μασάζ, δεν φορούν ορθοπεδικά παπούτσια και δεν είχαν υποστεί σωματική θεραπεία, συνιστάται:

 1. Να επιθεωρούνται τακτικά από τον παιδίατρο και ορθοπεδικό, να είναι σίγουρος για να έχουν τα παιδιά;
 2. Μην αγοράζετε παπούτσια για την ανάπτυξη, προσπαθώντας να εξοικονομήσουν χρήματα ή να συνδέσετε ένα πολύ ζεστό κάλτσες;
 3. Φιγούρα για υψηλής ποιότητας παπούτσια με ελάχιστο τακούνι και η σόλα εμποδίζοντας τα πόδια να σταθεί οριζόντια και κατά την οδήγηση με αυτές τις ελάχιστες μασάζ;
 4. Παπούτσια θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά και φυσικά υλικά, όταν διπλώνοντας το σημείο καμπής θα πρέπει να είναι στο δάχτυλο του ποδιού, αλλά όχι στο κέντρο του πέλματος;
 5. Αφήστε το μωρό συχνά βγάζει τα παπούτσια του και να περπατά ξυπόλητος πάνω στα βότσαλα, το ζεστό χώμα, το γρασίδι, και μόνο σε ένα ειδικό χαλί. Έτσι θα τον εαυτό του να κάνει το φυσικό μασάζ και ξέχασε να βάλει τα πόδια επίπεδη, προσπαθώντας να αποφύγει να περπατήσει πάνω σε πέτρες ή αγκάθια.

Όπως μπορείτε να δείτε, σε μια σωστά οργανωμένη συνθήκες διαβίωσης, για να αποτρέψει την ανάγκη να φορούν ορθοπεδικά παπούτσια δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται.

Πάρτε τον εαυτό σας μια ωραία συνήθεια να κάνει το παιδί τους ένα χαλαρωτικό μασάζ ποδιών πριν πάτε για ύπνο, και θα βελτιώσει όχι μόνο την νύχτα, αλλά επίσης να αποθηκεύσετε την συνολική σας υγεία.

13.09.2018